14 juni 2016
19:00

Aspeboda SK

Referat: Nyhammars IF U - Aspeboda SK

Aspeboda vann en jämn match med 4-2 efter 2-1 i halvtid för Aspeboda. NIF spelade bra men några enkla misstag orsakade att Aspeboda fick några enkla mål som gjorde att de vann matchen. Matchen startade annars bra med ett alert NIF som också tog ledningen genom Joakim Engström efter ett fint anfall redan i den 4:e minuten. Aspeboda kom tillbaks och kvitterade tämligen omgående och tog sedan ledningen före pausvilan. I den 2:a halvleken så fortsatte spelet att vara jämt men tyvärr så ökade Aspeboda på till 1-3 innan Robin Borg kunde reducera till 2-3. NIF forcerade sista kvarten för att kvittera men som så många gånger förr gjorde motstånderen mål i slutet genom en kontring till slutresultatet 2-4.
Alla iNIF gör en bra match med en extra liten blomma till Jonatahn Gustavsson, Christoffer Mandell, Gustav Fälldin och Oliver Flyckt